Istraživanje zadovoljstva korisnika zdravstvenom zaštitom i zadovoljstva zaposlenih u zdravstvenim ustanovama Raškog okruga

Ministarstvo zdravlja i Institut za javno zdravlje Republike Srbije sa mrežom instituta i zavoda i u 2011.godini organizuje istraživanje zadovoljstva korisnika zadravstvenom zaštitom, kao i istraživanje zadovoljstva zaposlenih u zdravstvenim ustanovama.

Istraživanje zadovoljstva korisnika će biti sprovedeno u ustanovama primarne zdravstvene zaštite u ponedeljak 05.12.2011.god., a u stacionarnim ustanovama u nedelji od 05.12. do 09.12.2011.god.

U specijalističkim ambulantama interne medicine primarne zdravstvene zaštite zadovoljstvo korisnika će biti sprovedeno 05. decembra, a 09. decembra 2011.god. u ustanovama sekundarne zdravstvene zaštite (koje imaju ove specijalističke ambulante).

Istraživanje zadovoljstva zaposlenih u zdravstvenim ustanovama će se sprovesti u ponedeljak 12. decembra 2011.god.

Kompletan materijal koji sadrži metodologiju istraživanja i upitnike mogu se preuzeti sa sajta Instituta za javno zdravlje Srbije «Dr Milan Jovanović Batut» www.batut.org.rs.

Ustanovama u privatnoj svojini upućujemo poziv da se uključe u istraživanje zadovoljstva korisnika i zadovoljstva zaposlenih u zdravstvenoj zaštiti. Kako je po metodologiji dozvoljeno svakoj ustanovi u privatnoj svojini da upitnik o zadovoljstu prilagodi svojoj specifičnoj delatnosti i svojim korisnicima, nakon obavljenog istraživanja privatne ustanove obaveštenje o učešću dostavljaju Centru za promociju zdravlja, analizu, planiranje i organizaciju zdravstvene zaštite, informatiku i biostatistiku u zdravstvu Zavoda za javno zdravlje Kraljevo.

Istraživanje zadovoljstva korisnika uslugom pruženom u zdravstvenim ustanovama-apotekama će se obaviti 13.12.2011.godine, a profesionalnog zadovoljstva zaposlenih u apotekama 15.12.2011.godine. Koordinaciju ovih aktivnosti obavlja Katedra za socijalnu farmaciju i farmaceutsko zadovoljstvo Farmaceutskog fakulteta Univerziteta u Beogradu.

Lokacija

Javne nabavke

Nabavke
Obaveštenja

Radno vreme

Po - Pe od 7 do 14
Subota /